ΠΡΟΒΟΛΗ SOCCERMANAGER.GR

ΤΟ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΦΙΛΙΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Το ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ Football Festival θα συμμετάσχει στο τουρνουά "Αγάπης και Φιλίας" ποδοσφαίρου Σάλας, που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας στις 15 Δεκεμβρίου στο κλειστό "Μάκης Λιούγκας" με ώρα έναρξης στις 11:00. Στο τουρνουά θα αγωνιστεί και η ομάδα του ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ, ενώ όλοι όσοι θα βρεθούμε σε αυτό θα πρέπει να συνεισφέρουμε αντί εισιτηρίου σε τρόφιμα για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. 

Στην παρουσίαση παρέστησαν και έδωσαν τη δική τους κατάθεση ψυχής, οι Τομεάρχες του Δήμου Γλυφάδας Βασίλης Νικάκης και Λένα Δεναξά, η Υπεύθυνη εκδηλώσεων του ΔΑΚ Γλυφάδας Νατάσα Ντάνου, ο πατήρ Αντώνιος Χρήστου από την Ι.Μ. Γλυφάδας, ο ταξίαρχος, Αστυνομικός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Αττικής Βασίλης Βράντζας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλιακμάνης, ο Ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Νίκος Κορομηλάς, η Πρόεδρος της UNESCO Νοτίων Προαστίων Σούλα Κοκολέτσου, ο Δημήτρης Ζερίνος από το Υπουργείο Πολιτισμού, o Συντονιστής της ΣΤΑΣΥ Θάνος Παπασωτηρίου, ο γιατρός της Μυρτούς, Νίκος Κουδούνης από το Ιπποκράτειο, ο Νίκος Ζιάκας από τη Molten, o Γιάννης Γιαννόπουλος, υπεύθυνος επικοινωνίας του παιδικού ποδοσφαίρου «Θουκυδίδειο», εκπροσωπόντας τον κ. Κώστα Αλάσσα, ο Γιάννης Ψαρράς από τη ΔΟΥ Ν. Ιωνίας, ο Νίκος Γραμμένος από το Couros Club, ο Αντώνης Γλύκας από τον Όμιλο Ξυνή, ο Γιάννης Ανδρέου από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Η Επίσημη μπάλα του τουρνουά είναι μια χορηγία της Molten η οποία θα μοιράσει και από τρεις μπάλες στις κερκίδες μετά τη λήξη κάθε αγώνα του τουρνουά.  

Το ραντεβού όλων  ανανεώθηκε για τις 15 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας (είσοδος από Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών), στις 11 το πρωί, για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου Σάλας, στο οποίο θα συμμετάσχουν 16 ομάδες (8 παιχνίδια θα διεξαχθούν),  παρουσία σπουδαίων ποδοσφαιριστών και καλλιτεχνών και θα στείλει παντού ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και φιλίας και στήριξης των ανθρώπων που έχουν ανάγκη κάθε μέρα δίπλα μας.