ΠΡΟΒΟΛΗ SOCCERMANAGER.GR

Η SPORTTEAM ΚΑΙ ΤΟ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΣΤΟ "ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΑΠΗΣ"

Η SPORTteam εξέδωσε ανακοίνωση για τη συμμετοχή της εταιρείας αλλά και του ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, που η ίδια διοργανώνει, στο "Τουρνουά Αγάπης" της Γλυφάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ποδόσφαιρο είναι αυτές τις ημέρες αλλά και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η SPORTteam και το «ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου»  στηρίζουν ενέργειες κοινωνικού περιεχομένου και στο πλαίσιο αυτό συμμετέχουν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά Σάλας με την ονομασία «Τουρνουά Αγάπης» που διοργανώνεται από τον Δήμο Γλυφάδας, την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στις 15 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας (από τις 09:00 έως τις 14:00) «Μάκης Λιούγκας».

Στόχος αυτής της πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων του Δήμου Γλυφάδας και της Ιεράς Μητρόπολης,  με τη συγκέντρωση τροφίμων, καθώς και η στήριξη της Μυρτώς, η οποία πριν από επτά χρόνια δέχθηκε δολοφονική επίθεση στην Πάρο, η οποία την κατέστησε τετραπληγική και καθηλωμένη σε αμαξίδιο, να έχει την ανάγκη της συμπαράστασης όλων μας.

Η SPORTteam που διοργανώνει το ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, θα συμμετάσχει σε αυτή την προσφορά αγάπης, με την ομάδα του ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ, ενώ στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας»  θα δημιουργηθεί, μετά από πρόταση της SPORTteam» παιδική εξέδρα, στην οποία θα καθήσουν τα παιδιά των Ακαδημιών που συμμετέχουν στις διάφορες κατηγορίες του ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ, αλλά και άλλα παιδιά που θα έρθουν με τους γονείς τους ανεξάρτητα.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ΟΛΟΙ θα πρέπει να είμαστε εκεί. Δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.