ΠΡΟΒΟΛΗ SOCCERMANAGER.GR

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ATHENS YOUTH CUP 2019-2020

Στόχος της νέας διοργάνωσης είναι η καταγραφή όλων των στοιχείων (επιδόσεων) του συλλόγου αλλά και του κάθε αθλητή ξεχωριστά.Για το λόγο αυτό επενδύσαμε σε μέσα τεχνολογίας και σε ανθρώπινο προσωπικό για να υποστηρίξουμε τη διοργάνωση.

Κατορθώσαμε επιτέλους να μπορούμε να δώσουμε την πραγματική αγωνιστική εικόνα της κάθε ομάδας ,αλλά και τις επιδόσεις του κάθε αθλητή τις οποίες καταγράφουμε και δεν αρκεί το γυμνό μάτι του κάθε ειδικού όσο έμπειρος και να είναι.
- Υπάρχουν τα εργομετρικά του κάθε αθλητή.
- Υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μετρήσεις κατα τη διάρκεια του αγώνα (αυτά που καταγράφουν τα gps)
- Υπάρχει το video της κάθε αναμέτρησης
- Υπάρχει η ανάλυση της ομάδας σε κάθε αγώνα
- Υπάρχουν τα High lights για τον κάθε αθλητή
Μπορούν οι ανιχνευτές ταλέντων , οι τεχνικοί διευθυντές επαγγελματικών ομάδων, οι scouters Ελληνικών ομάδων αλλά και συλλόγων του εξωτερικού , να παρακολουθούν την πρόοδο των αθλητών ,οι προπονητές και εκλέκτορες μικτών ομάδων ,με ειδικό κωδικό που παρέχει η εταιρεία μας.
Θα υπάρχει ειδική αναφορά σε όσους παρακολουθούν την διοργάνωση. Οφείλω να ανακοινώσω δύο ανθρώπους που από την πρώτη ημέρα πίστεψαν στο εγχείρημα και είναι οι πρώτοι που θα παρακολουθούν τη διοργάνωση.
Ο πρώτος είναι ο κος ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΡΑΔΕΛΗΣ ,εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών και ιδιοκτήτης της εταιρείας ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ( με διπλή ιδιότητα ,αφού έχει αναλάβει και την ανάλυση αγώνων).
Ο επόμενος είναι ο προσωπικός φίλος μου Spiros Marathonitis (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ και ιδιοκτήτης της εταιρείας soccerpromo-managment.com).